Kennis en Innovatie

Food is our Passion heeft jarenlange ervaring in detailhandel, retail en de voedingsmiddelen industrie. Deze kennis delen we graag met u.

Door onze achtergrond als slagers, retailers en in de industrie weten wij waar we de beste grondstoffen kunnen vinden. Ook zijn wij ervan overtuigd dat echte en pure producten niet duur hoeven te zijn.

Productontwikkeling

Graag gebruiken wij onze kennis om samen met u producten te maken waar we trots op kunnen zijn. Voor zowel proces- als productontwikkeling bent u bij Food is our Passion aan het juiste adres. Ons credo is; ‘meer met minder!’

Wij houden niet van onnodige additieven, eenheidsworst en saaiheid.

Wij houden wel van smaak, echtheid, onderscheid, kleur en keuze!

Denk aan al die mooie, lekkere producten die vroeger te vinden waren in elke slagerij; de ‘vergeten vleespoducten’, laten we die nieuw leven in blazen.

Voedsel benutten van ‘kop tot staart’

Wat Food is our Passion al jaren bezighoud is de hoeveelheid goed voedsel die wordt weggegooid. Niet zozeer door de consument, maar door de industrie.

Kromme komkommers, regelgevingen en het feit dat voor de consument ieder lapje of plakje er hetzelfde uit hoort te zien; het zijn oorzaken van een afvalstroom van goed voedsel. Erg vreemd, we werken namelijk met een natuurproduct; niet iedere paprika kan er hetzelfde uitzien.

Hoewel ‘vergeten groenten’ en ook kromme/te kleine/anders gevormde groenten tegenwoordig steeds meer aandacht krijgen, zijn er nog veel andere vergeten levensmiddelen. Het lijkt alsof er steeds meer keuze is, maar eigenlijk wordt ons voedsel steeds saaier.

 

Wij van Food is our Passion willen terug naar die basis van echte, pure producten.